Hikayelerin Dünyasına Açılan Eşsiz Bir Kapı

9 Kasım 2025

Anasayfan 
              Yap Ziyaretçi Defteri

  İlk Zafer (Sizden Gelen Hikayeler)Hikaye Öykü Masal Arşivi



Google
Sitemiz hakkındaki görüşlerinizi ZİYARETÇİ DEFTERİNE yazarsanız seviniriz.


www.hikayearsivi.net olarak 2002 yılından itibaren 23 yıldır kesintisiz yayın faaliyetimizi sürdürmekteyiz. İnternet üzerinde yayın yapan birçok sitenin içeriğinde, sitemiz içeriği kullanılmaktadır. İlk defa birçok kategori altında hikaye-öykü ve masalları paylaşmaya başlayan sitemiz, bu konuda da diğer sitelere örnek olmuştur. Sitemiz içeriğini kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alıntıladığınızı belirtirseniz memnun oluruz.
Sitemiz içerikleri e-kitap olarak hazırlanmaya başlamıştır. Aşk Hikayeleri, İbretli Hikayeler, Duygusal Hikayeler adıyla hazırlanmıştır. Toplu kitap olarak okuyabilir, indirebilirsiniz.
Hali hazırda Sevgi Hikayeleri ve Dostluk Hikayeleri hazırlanmaktadır. Bizi takip eder ve sosyal medyanızda da paylaşırsanız seviniriz. (Kerim Melleş-KuTuL KuLuB)
Ekim-2025

İlk Zafer
[Sizden Gelen Hikayeler]

     İLK DEFA Sıkkın bir bıkkınlıkla süzüyordu etrafını. Yüz hatları iyice gerilmişti. Nerede ve nasıl duracağını bilmiyor gibiydi. Yumruklarını sıkmış, dişlerinin arasından ıslık benzeri bir küfür savurarak yürüyordu köprünün ağzına. Eski yapı kemerli bir köprüydü bu. Altında ise su benzeri bir sıvı akıyordu. Rengi iyice kararmış taşlar, üst üste ve yan yana dikilmişti kendine güvenli bir ifadeyle.


     Ağza iyice yaklaşınca durdu. Uzun uzun etrafına baktıktan sonra vücudunun tüm kaslarını sıkarak derin bir çığlık atmaya başladı. Öylesine bir bağırıştı bu. Hiçbir anlamı olmayan derin ve güçlü bir çığlık. Nedendir bilinmez bıçakla kesilmiş gibi sustu sonra. Kendi sesinden korkmuş gibiydi. Etrafına baktı bir kez daha. Kimse olmadığını görünce rahatladı.


     Rutubet yoğun bir sisle bastırmıştı geceye. Bir taşın üstüne oturdu. Kafasında eğreti duran işporta şapkayı çıkararak dizinin üzerine koyarken "neden?" diye mırıldandı sessizce. "Neden" dedi tekrar. "Neden bu çığlık." sessiz sedasız bitmeliydi oysa. Otuz beş yıldır olduğu gibi sessiz ve derinden.


     Kolunu hafifçe kaldırarak saatine baktı. Gece yarısına bir dakika kalmıştı. Vakit geldi diye geçirdi içinden. Yerinden doğruldu ağır ve aksak adımlarla korkuluklara doğru yürümeye başladığında ayağı takıldı. Gülümsedi. Hep böyle olmuştu yıllar yılı. "Bir yolda yürümeyi öğrenemeden…" tekrar gülümsedi.


     Korkuluk demirlerine geldiğinde soğuğu hissetti. "Bir mayıs akşamı hava soğuk, bir mayıs gecesinde kar bile üşüyor, bir mayıs akşamı…" Köprünün korkuluklarına çıkmıştı bile. Ağzında gevelediği dizelere bir son verdi.


     Ayakta durmakta zorlanıyordu dengesini sağlamak için bir ileri bir geri sallanıyor elleriyle vücudunu dikleştirmeye çalışıyordu.. Kendisini bir anlık sabitlemesini fırsat bildiği anda saatine tekrar bakabildi. Son otuz saniye. "Özür dilerim" dedi yüksek sesle.


     "Bağırmak istememiştim, böyle planlamamıştım. Kendime hakim olamadım özür dilerim" Saatine tekrar baktı. Son on saniye.


     Yüzünde ki gergin ifade yerini yumuşak bir tebessüme bıraktı. "hoşça kal" dedi fısıldayarak "ve mutlu yıllar" adımını ileri doğru attığı anda belki de ilk defa ilerlediğini hissetti. Sevindi. Gecenin içinden gelen tok bir ses ve perde kapanmıştı. 


Gönderen:Vuslat



Kaynak: Hikaye-Öykü-Masal Arşivi: www.hikayearsivi.net
Bu hikayeyi beğendi iseniz, veya fikrinizi diğer ziyaretçilerle paylaşmak istiyorsanız lütfen YORUMUNUZU yapın. Sadece 1-2 saniyenizi alacaktır.


Önemli Not: Hikayeyi kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alıntı yaptığınızı ve kaynağını belirtirseniz memnun oluruz.

28 Mayıs 2007 - 14:15:00 - 6740 günlük
Ekleyen editör: HikayeArsivi

Okuyan:[3385]Yorumlayan:[0]Kategori: [Sizden Gelen Hikayeler]
HİKAYEYİ SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN:



Bu hikaye yazı-yorum için henüz yorum yapılmamış veya yorum onaylanmamış.
 

Yorumlarınızı Yapın:
 



Reklam ver

 
 

.: Günün Ayeti :.

.: Günün Hadis-i Şerif-i :.

.: Günün Sözü :.

     


 
Google

Sitemizden alınan tüm hikaye-öykü-masal ve materyalleri kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alındığını belirtirseniz memnun oluruz.
Site içeriği ve belirli konularda içerik paylaşımı ve katkı sağlamak için site yönetimiyle [kutulkulub@gmail.com] irtibata geçebilirsiniz...

 
 Hikaye Arşivi  
Kerim MELLEŞ-KuTuL KuLuB © 2002-2025  ©  Hikaye Öykü Masal Arşivi
Sayfamızı en iyi 1024*768 çözünürlükte görüntüleyebilirsiniz...

  KuTuL KuLuB-A.Kerim Melleş