Hikayelerin Dünyasına Açılan Eşsiz Bir Kapı

9 Kasım 2025

Anasayfan 
              Yap Ziyaretçi Defteri

  Domuz Öldü (Sizden Gelen Hikayeler)Hikaye Öykü Masal Arşivi



Google
Sitemiz hakkındaki görüşlerinizi ZİYARETÇİ DEFTERİNE yazarsanız seviniriz.


www.hikayearsivi.net olarak 2002 yılından itibaren 23 yıldır kesintisiz yayın faaliyetimizi sürdürmekteyiz. İnternet üzerinde yayın yapan birçok sitenin içeriğinde, sitemiz içeriği kullanılmaktadır. İlk defa birçok kategori altında hikaye-öykü ve masalları paylaşmaya başlayan sitemiz, bu konuda da diğer sitelere örnek olmuştur. Sitemiz içeriğini kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alıntıladığınızı belirtirseniz memnun oluruz.
Sitemiz içerikleri e-kitap olarak hazırlanmaya başlamıştır. Aşk Hikayeleri, İbretli Hikayeler, Duygusal Hikayeler adıyla hazırlanmıştır. Toplu kitap olarak okuyabilir, indirebilirsiniz.
Hali hazırda Sevgi Hikayeleri ve Dostluk Hikayeleri hazırlanmaktadır. Bizi takip eder ve sosyal medyanızda da paylaşırsanız seviniriz. (Kerim Melleş-KuTuL KuLuB)
Ekim-2025

Domuz Öldü
[Sizden Gelen Hikayeler]

    Bush ile şoförü bir köy yolunda araba ile gidiyorlarmış.Birden bir evin önünde önlerine bir tavuk çıkmış ve şoför frene zamanında basamayıp ezmiş.

    Bush şoförüne,

    -Gidip sahibinin zararını ödeyeyim bari,demiş ve eve girmiş. 1-2 dakika sonra üstü başı yırtılmış halde dışarı çıkmış.

    Şoförü -Başkanım ne oldu size? demiş.

    Bush: Ben G.Bush, tavuk öldü dedim, adam çok fena kızdı, verdiğim parayı kabul etmedi ve saldırdı, demiş.

    Tekrar yola koyulmuşlar ve bu sefer başka bir evin önünde önlerine aniden bir keçi çıkmış ve bunu da ezmişler.

    Bush şoförüne tekrar;

    -Gidip sahibinin zararını ödeyeyim, demiş ve eve girmiş. Birkaç dakika sonra,yine üstü başı dağılmış vaziyette çıkmış ve şoförü tekrar sormuş;

    -Başkanım noldu?

    Bush: Eve girdim, ben G.Bush, keçi öldü dedim, keçinin sahibi delirdi ve tekme tokat girişti, demiş.

    Tekrar yola koyulmuşlar ve bu sefer bir evin önünden geçerken önlerine aniden bir domuz çıkmış ve bunu da ezmişler. Bush bu sefer şoförüne dönmüş ve

    -Bu sefer sen git, ben bıktım artık,demiş.

    Şoför korka korka eve girmiş ve Bush beklemeye başlamış .Dakikalar geçmiş ama şoför evden çıkmak bilmemiş.

    Nihayet uzun bir süre sonra elinde çeşit çeşit hediyelerle kapıda ev sahibi tarafından uğurlanarak dışarı çıkmış.

    Bush merakla şoföre dönmüş ve

    -Ne oldu neden bu kadar geciktin ve bu hediyeler nedir? diye sormuş.

    Şoför:-Ben de bişey anlamadım. Eve girdim ve ev sahibine sadece, Ben Bush'un şoförüyüm, domuz öldü dedim.




Gönderen: Ferhat
E-Mail: ferhat@simgebilgisayar.com




Kaynak: Hikaye-Öykü-Masal Arşivi: www.hikayearsivi.net
Bu hikayeyi beğendi iseniz, veya fikrinizi diğer ziyaretçilerle paylaşmak istiyorsanız lütfen YORUMUNUZU yapın. Sadece 1-2 saniyenizi alacaktır.


Önemli Not: Hikayeyi kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alıntı yaptığınızı ve kaynağını belirtirseniz memnun oluruz.

24 Mayıs 2005 - 20:29:28 - 7474 günlük
Ekleyen editör: HikayeArsivi

Okuyan:[3557]Yorumlayan:[0]Kategori: [Sizden Gelen Hikayeler]
HİKAYEYİ SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN:



Bu hikaye yazı-yorum için henüz yorum yapılmamış veya yorum onaylanmamış.
 

Yorumlarınızı Yapın:
 



Reklam ver

 
 

.: Günün Ayeti :.

.: Günün Hadis-i Şerif-i :.

.: Günün Sözü :.

     


 
Google

Sitemizden alınan tüm hikaye-öykü-masal ve materyalleri kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alındığını belirtirseniz memnun oluruz.
Site içeriği ve belirli konularda içerik paylaşımı ve katkı sağlamak için site yönetimiyle [kutulkulub@gmail.com] irtibata geçebilirsiniz...

 
 Hikaye Arşivi  
Kerim MELLEŞ-KuTuL KuLuB © 2002-2025  ©  Hikaye Öykü Masal Arşivi
Sayfamızı en iyi 1024*768 çözünürlükte görüntüleyebilirsiniz...

  KuTuL KuLuB-A.Kerim Melleş