|
|
Sitemiz hakkındaki görüşlerinizi
ZİYARETÇİ DEFTERİNE
yazarsanız seviniriz.
|
www.hikayearsivi.net
olarak 2002 yılından
itibaren 23 yıldır kesintisiz yayın faaliyetimizi sürdürmekteyiz. İnternet üzerinde yayın yapan birçok sitenin içeriğinde, sitemiz içeriği
kullanılmaktadır. İlk defa birçok kategori altında hikaye-öykü ve masalları paylaşmaya başlayan sitemiz,
bu konuda da diğer sitelere örnek olmuştur. Sitemiz içeriğini kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alıntıladığınızı belirtirseniz memnun oluruz.
Sitemiz içerikleri e-kitap olarak hazırlanmaya başlamıştır. Aşk Hikayeleri, İbretli Hikayeler, Duygusal Hikayeler adıyla hazırlanmıştır. Toplu kitap olarak okuyabilir, indirebilirsiniz.
Hali hazırda Sevgi Hikayeleri ve Dostluk Hikayeleri hazırlanmaktadır. Bizi takip eder ve sosyal medyanızda da paylaşırsanız seviniriz.
(Kerim Melleş-KuTuL KuLuB)
Ekim-2025 |
Sevgi |
|
[Sizden Gelen Hikayeler]
Kedilerle ilgili bu durumu yeni öğrenmiştim:
Normalde sokak kedisi,kendini saldırgan köpeklere karşı koruyabilirmiş.Bu direnci kıran tek şey neymiş biliyor musunuz?
Sevgi...İnsanoğlu,eğer bir sokak kedisinin başını okşar ve ona şefkat gösterirse kedicik kendisinin koruma altında olduğunu zanneder ve sivri tırnaklarını içeri çekermiş. Ve vahşi köpeklerin azgın dişlerini gırtlaklarında veya itlaf ekiplerinin zehirli etlerini midesinde bulurmuş.Küçücük bir dokunuşta gardi düşen ve ölümcül yaralara açık hale gelen sarmanların kaderinde kendi aşk hayatımızın hülaşasını buldum.Biz de Eros un şefkatine sığınıp,sevdalanınca en mahrem zaaflarımızı ele vermiyor muyuz?
Yıllar yılı ardına sığındığımız barikatların anahtarını gönüllü teslim edip,tırnaklarımızı içeri çekmiyormuyuz?Sevginin bizi kollayacağına,
sarıp sarmalayacağına dair ön kabulümüz yüzünden koruma duvarlarımızı gönüllü kaldırıp,yaralarımızı açık hale getirmiyor muyuz? Sonra ne oluyor? Sevdamız en büyük zaafımıza dönüşüyor.
Saçımızı okşayan elin bizi ilelebet kollayacağına inanıyor,tatlı sözlere kanıyoruz.Taklalar atıp, cilveler yapıyoruz.Ve en ummadığımız anda,en korunaksız halimizle Kalanıyoruz askın hoyrat yüzüne...Şefkatimiz kâtilimiz oluyor.Ders almak mı?Ne münasebet!..Daha son ihanetin yarası kabuk bağlamadan,yeni yaralar için aralıyoruz
kalbimizin kapılarını...Zavallı bir kedi yavrusundan farkımız yok aşkın karşısında...
Boynumuzda,kalbimizde pençe pençe darbe izleriyle, her sıcak dokunuşta çocukça uysallaşıp,her hayal kırıklığında köpek gibi pişman olarak, her terkedişte acı çekip her dönüşte biraz daha kanayarak,kanayan yerlerimizi kediler gibi dilimizle yalayarak,bir daha aslalarla Daima lar arasında yalpalayarak yara bere içinde yaşıyoruz.O yüzden Melekler,içe kıvrık patilerle gömülüyor.Ve hayata Şeytan lar hükmediyor.Belki de en iyisi kuyruğu her daim dik tutmaktır...Şefkate kanmış mefta bir ev kedisi olmaktansa,gardını almış hayatta bir sokak kedisi kalmak daha iyidir.
CAN DÜNDAR
Gönderen:
E-Mail:
Kaynak:
Hikaye-Öykü-Masal Arşivi: www.hikayearsivi.net
Bu hikayeyi beğendi iseniz, veya fikrinizi diğer ziyaretçilerle
paylaşmak istiyorsanız lütfen YORUMUNUZU
yapın. Sadece 1-2 saniyenizi alacaktır.
Önemli Not: Hikayeyi
kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den
alıntı yaptığınızı ve kaynağını belirtirseniz memnun oluruz.
|
|
24 Mayıs 2005
- 20:19:40 - 7474
günlük
Ekleyen editör:
HikayeArsivi |
|
|
Okuyan:[4080] Yorumlayan:[0] Kategori:
[Sizden Gelen Hikayeler]
HİKAYEYİ SOSYAL MEDYANIZDA PAYLAŞIN:
|
Bu hikaye yazı-yorum
için henüz yorum yapılmamış veya yorum onaylanmamış.
|
|
.: Günün Ayeti :. |
.: Günün Hadis-i Şerif-i :. |
.: Günün Sözü :. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitemizden alınan tüm hikaye-öykü-masal ve materyalleri kullanabilirsiniz. www.hikayearsivi.net den alındığını belirtirseniz memnun oluruz. Site içeriği ve belirli konularda içerik paylaşımı ve katkı sağlamak için site yönetimiyle [kutulkulub@gmail.com] irtibata geçebilirsiniz... |
|
Hikaye
Arşivi |
|
Kerim MELLEŞ-KuTuL KuLuB ©
2002-2025 © Hikaye Öykü Masal Arşivi
Sayfamızı en iyi 1024*768 çözünürlükte görüntüleyebilirsiniz...
|
|
KuTuL KuLuB-A.Kerim Melleş
|
|
|